keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Some characters

Herra 1. Hän on oikeasti olemassa. Tuli baarissa kertomaan, että on ylpeä neljästä lapsenlapsestaan, aikoo viettää talven golffaamalla Thaimaassa ja on menestynyt. Ihan ystävällinen gubbe.
Herra 2 on englantilaisen, maaseudulle sijoittuvan tv-sarjan hahmo. Sarjassa on helvetisti osia, siinä juodaan paljon teetä ja touhutaan hiilen kanssa.
Herra 3 on myynti- tai markkinointipäällikkö. Pelaa salibändiä, käy salilla ja on entinen amerikkalaisen jalkapallon pelinrakentaja. Jostain syystä nää tän tyypin bodaajat on helvetin ryppysiä ja käyttää pikeepaitoja.
Herra 4 päivystää pienen paikkakunnan baarissa, jossa on muovikuppituolit, ikilevypöydät ja läikkyneen kaljan pinttynyt aromi.

English summary: Take look at this, it pretty much clarifies what this all means.

3 kommenttia:

  1. Oli muuten melko keskivertoa poikkitaiteellisempi esitys kokonaisvaltaisesti arvioituna. Kokonaisvaltainen arvio sisältää siis linkin takana olevan esityksen seuraamisen kuvagallerian tarkastelun jälkeen. Uskomaton kokonaisuus. Jotain tarantinomaista täs oli. Tai siis.. pumemaista.

    Sivukommentti: onkohan muuten se linkin takana oleva spektaakkeli mainittu BB:n mestariteoslistalla? Tai Sergein listalla, Je t'aime -coitushönkäilyn lisäksi?

    VastaaPoista
  2. En ole tutustunut BB:n CV:hen, mutta kovaa kamaahan tuo on ilman muuta. Sergestä taas jotenkin paistaa läpi että se on tottunu naisissa käymään.

    VastaaPoista