maanantai 23. toukokuuta 2011

SUURI LUKIJAKILPAILU


Hei. Tällä kertaa vuorossa on huikea lukijakilpailu, jossa ratkaisee tieto ja palkinto on sen mukainen: Se, joka ensimmäisenä tietää, mihin 60-luvun komediasarjaan tuomariston jäsenen asuste viittaa, osallistuu upean viinipullon arvontaan. Pullo 0n 100% lasia ja väriltään vihreä. Vastaukset kommentteihin toukokuun loppuun mennessä.


9 kommenttia:

  1. Naurettavan helppo! Ohjelmahan on tietenkin legendaarinen levyraati ja maripaita viittaisi yhtä legendaariseen Klaus "Klasu" Järviseen.

    Palkinnon voi osoittaa suoraan pullokeräykseen jos ko. viinipullo on tyhjä. Muussa tapauksessa saatan tulla pois anonymiteetin varjoista ja astua paistattelemaan julkisuuteen. (Tietenkin jos vastaus on väärä, jään mielelläni ikuiseen tuntemattomuuteen välttääkseni häpeän)

    VastaaPoista
  2. Mielestäni kyseessä ei ole maripaita, vaan lääninvankiloissa käytetty raitapaita, jolloin asuste viittaisi surrealistiseen Prisoner-sarjaan vuodelta 1967, josta suosittu brittiläinen komediaryhmä Iron Maiden teki myöhemmin jopa nimikkokappaleen.

    Näin!

    VastaaPoista
  3. polttaa, polttaa...vai polttaako?

    VastaaPoista
  4. Olavi Ahonen, Valehtelijoiden klubi.

    VastaaPoista
  5. Arvovaltainen raati on kolmen kuukauden miettimisen jälkeen tehnyt ratkaisunsa. Kisaan saapui yli kuusi vastausta, jotka kaikki olivat huonoja, joten ketään ei palkita. Kiitos osallistumisesta. Oikea vastaus on Hannes Häyrisen tähdittämä HANSKI, jossa Marita Nordbergin
    http://fi.wikipedia.org/wiki/Marita_Nordberg
    esittämä Virtaska pukeutui kärpässienikuvioideen mekkoon.

    VastaaPoista