keskiviikko 4. elokuuta 2010

Inside the Buck Dough's restroom

Nonni, nyt supersankarit seikkailevat yhdessä. Tiesitkö, että Massikeisarin lounaalla syömien osterien kuoret heitetään pois kukin omassa Rolls Roycessaan? Keksi lisää ökyrikkauden ilmentymiä ja kirjoita ne komentteihin, niin saadaan tästä vähän sosiaalisempi media.
If you want to get rich too, here's how

3 kommenttia:

  1. ...Niin. Seisontapytty. Tietysti.

    Ögymogulimegamiljonääri, ehkä massikeisarikin, palkkaa sesongeittain uusimmat Victoria´s Secretin näytösmallit ja Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron mimmit arvaa mihin? No. Huolehtimaan griljoonista silkkiperhosen toukista, jotka kutovat materiaalit kuudesti päivässä vaihdettaviin kertakäyttölakanoihin.

    Ja koska ekohommat ja kierrätys on nyt niin cool, ja massikeisari aikansa tuote, ei noita silkkikertiksiä tietenkään heitetä roskiin. Ne paketoidaan niitä varten suunniteltuun, luodinkestävästä kullan sisäfileestä käsinvalettuun rasiaan ja kuljetetaan, kuten osteritkin, yksitellen vuosikertashampanjalla kulkevilla jumbosuperjeteillä köyhiin valtioihin, joissa tarvitaan riepuja esim. panssarivaunujen ja muun sotakaluston kiillottamiseen.

    Sfiljonäärit ovat hyväntekijöitä.

    -j.

    VastaaPoista
  2. Koska tiedän, että rakastat sitä, että joku korjailee tekstejäsi, totean, että se on muuten selvänäkijä eikä selvännäkijä :)

    Topi

    VastaaPoista